Luotettu maan­rakentaja & tarkka rakennus­mittaaja

Rakennus­mittaus- ja muut mittaus­palvelut

Maan­mittaukset, tarke­piirustukset ja maasto­mallit Haus­järveltä koko Suomeen

Nykyaikainen rakennusmittaus ja maanmittaus mahdollistavat entistä laadukkaamman rakentamisen ja minimoivat niin virhemittauksiin kuin mittojen karkailuun liittyvät ongelmat. Mittaaminen vaatii kuitenkin erittäin tarkkaa ammattiosaamista ja täsmällistä otetta – ja juuri näistä ominaisuuksista Hausjärveltä käsin toimiva Maanrakennus ja Mittaus Säteri Oy tunnetaan laajalti.

Mittaus­palvelut vaativiinkin tarpeisiin:

  • Maanmittaus
  • Rakennusmittaus
  • Inframittaus
  • 3D-laserkeilaus
  • Tarkepiirustukset
  • Koneohjausmallit
  • Maastomallit
  • Saneerausmittaukset

Rakennus­mittausta työ­maalle kuin työ­maalle

Tarjoamme yksityisasiakkaille, rakennusliikkeille ja muille yrityksille, taloyhtiöille sekä kunnille kaupungeille ja muille valtion toimijoille palvelun, joka kattaa kaikki rakentamiseen tarvittavat mittauspalvelut. Olemme niin maanmittauksen, rakennusmittauksen kuin inframittauksen täsmällisiä asiantuntijoita ja toimimme asiakkaidemme tukena rakentamisen alusta aina kohteen valmistumisen jälkeisiin mittauksiin asti.

MITTATARKAT TULOKSET MODERNILLA KALUSTOLLA

Teemme kartoituksia, mittauksia sekä erilaisia malleja ja piirustuksia vuosien asiantuntemuksen ja nykyaikaisen kaluston avulla. Käytössämme on Leican takymetri- ja GNSS-laitteistot. Panostamme jatkuvasti laitteiden ylläpitoon ja pyrimme pitämään kalustomme nykypäiväisenä ja tarkkana. Laitteemme kalibroidaan valmistajan suositusten mukaisesti ja asiakkaan on aina mahdollista saada todistus laitteidemme kalibroinnista. Tämä takaa sujuvan ja luotettavan mittauksen hankkeen kokoon katsomatta. Toimistossa työkaluihimme kuuluvat AutoCAD- ja 3D-Win -ohjelmistot.


PYYDÄ TARJOUS MITTAUS­PALVELUISTAMME!

Maanrakennus ja Mittaus Säteri Oy toimii Hausjärven seudulta ympäri Etelä-Suomen ja koko kotimaan. Valitse yhteistyökumppaniksesi luotettu ja joustava tekijä – ota yhteyttä ja pyydä tarjous!